De Parketteur in Boom, uw specialist voor parketvloeren

De Parketteur is uw betrouwbare partner voor het leggen van parketvloeren in Boom:  parket, laminaat en plinten en de bouw van trappen en houten terrassen. Zaakvoerder Tim Seghers is met vele jaren ervaring dé specialist op het gebied van parket en laminaat. Wij leggen massief parket, samengesteld parket en mozaïeken op elk type ondergrond. Zo zorgt De Parketteur ervoor dat uw woning, bedrijf of appartement een vloer krijgt waar u nog jaren plezier aan zult beleven.

Herstel, renovatie en onderhoud

De Parketteur werkt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Voor zowel grote als kleine projecten draaien wij onze hand niet om! Ook voor herstel, renovatie en onderhoud van uw vloer, trap of terras bent u ons aan het juiste adres. Bovendien kunt u bij De Parketteur kiezen uit veel verschillende soorten parket en laminaat in veel verschillende kleuren en tinten.

Een perfecte eindafwerking

Wij staan garant voor een perfecte en vakkundige eindafwerking van uw vloer, trap of terras (boenen, lakken, oliën en verzepen). Ook voor kleuring door oliën en herstel en renovatie bent u bij ons aan het goede adres. Het is bijvoorbeeld mogelijk uw parketvloer door professioneel schuren te herstellen. Bovendien maken tips voor schoonmaak en onderhoud een belangrijk onderdeel uit van onze klantvriendelijke service.

Wilt u weten wat De Parketteur in Boom voor úw interieur kan betekenen? Bekijk dan snel eens enkele van onze realisaties of neem contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten, graag tot ziens!

Contacteer ons

De Parketteur

Vrijheidshoek 62
2850 Boom- BE
Gsm: 0472 67 27 06 info@deparketteur.be
BTW BE 0656.619.130
Back to Top